Catina in miere

Catina in miere

Catina este un puternic antioxidant si un bun energizant al organismului. Catina creste imunitatea organismului, iar prin componenta sa vitamina E (vitamina "tineretii") faciliteaza procesul de regenerare a celulelor din organism.

De asemenea, contine de doua ori mai multa vitamina C decat macesul si de 10 ori mai mult decat citricele. Alte vitamine prezente in fruct sunt A, B1, B2, B6, B9, E, K, P, F. Betacarotenul – necesar ochilor se gaseste in catina alba din belsug, (intr-un procent net superior celui din pulpa de morcov).

Oferim miere cu catina in borcane de 500 Gr, continand jumatate de compozitie catina si jumatate de compozitie miere de salcam. Produsul se lasa la macerat 2-3 saptamani pana la comercializare. Recomandam consumarea mierei cu catina zilnic, cate o lingura dimineata pe stomacul gol. 

Avand in vedere caracterul sezonier al  catinei, stocul este limitat!

 

Incearca si...

Mierea de salcam - cea mai apreciata si cautata dintre toate tipurile de miere, care se distinge in principal prin gustul placut, dulce, mirosul specific, dar nu foarte pronuntat de salcam, precum si culoarea galben pai.

Mierea poliflora - cea mai cunoscuta dintre toate tipurile de miere naturala, fiind, potrivit specialistilor, net superioara mierilor monoflore. Comanda acum si convinge-te de calitatea mierii poliflore!

Mierea de tei este, din punct de vedere terapeutic, mult mai eficienta decat cea de salcam, chiar daca aceasta din urma este mai fina ca si gust.

Cauti un remediu natural pentru afectiuni cardiace sau respiratorii? Incearca mierea de rapita pentru numai 25 RON/ Kg. Comanda acum!

Un sortiment de miere puternic energizanta este mierea de floarea soarelui, care pe langa dulceata specifica si mirosul placut, mai are ca si proprietate unica un continut de lecitina pura, care ajuta in dezvoltarea intelectului si intarirea memoriei.

Fagure cu miere - foarte apreciat pentru gustul racoritor si aromat.

Miez de nuca in miere - o delicatesa foarte cautata de consumatori in special pentru gustul sau placut si pentru aroma sa.

 

< înapoi