Miere poliflora

Miere poliflora

Rezultata din nectarul mai multor flori, mierea poliflora este considerată o miere naturala completa datorita unui continut mai bogat in saruri minerale decat alte sortimente de miere de albine.

Mierea poliflora este cea mai cunoscută dintre toate tipurile de miere ecologica, fiind, potrivit specialistilor, net superioara mierilor monoflore.

Mierile poliflore sunt diferite in functie de solul pe care cresc plantele din care albinele culeg nectarul. Asadar, o miere poliflora poate fi mai buna decat o alta de acelasi tip atata timp cat solul este unul bogat.

 

Stiati ca…

  • Mierea poliflora este un medicament complex neputand fi egalata de nici un preparat farmaceutic sintetic, este o substanta vie si direct asimilabila
  • In Hinduism, mierea este unul din cele cinci elixiruri ale imortalitatii
  • Chiar daca se cristalizeaza, mierea nu isi pierde proprietatile, ea putand fi readusa in starea initiala prin incalzirea in baie de apa la maxim 400C.

 

Incearca si...

Mierea de salcam - cea mai apreciata si cautata dintre toate tipurile de miere, care se distinge in principal prin gustul placut, dulce, mirosul specific, dar nu foarte pronuntat de salcam, precum si culoarea galben pai.

Mierea de tei este, din punct de vedere terapeutic, mult mai eficienta decât cea de salcam, chiar daca aceasta din urma este mai fina ca si gust.

Cauti un remediu natural pentru afectiuni cardiace sau respiratorii? Incearca mierea de rapita pentru numai 25 RON/ Kg. Comanda acum!

Un sortiment de miere puternic energizanta este mierea de floarea soarelui, care pe langa dulceata specifica si mirosul placut, mai are ca si proprietate unica un continut de lecitina pura, care ajuta in dezvoltarea intelectului si intarirea memoriei.

Fagure cu miere - foarte apreciat pentru gustul racoritor si aromat.

Daca vrei sa prinzi energie de dimineata, incepe fiecare zi cu o lingura de catina in miere. Este un produs tonifiant care te ajuta sa faci fata mai usor provocarilor de la birou.

Miez de nuca in miere - o delicatesa foarte cautata de consumatori in special pentru gustul sau placut si pentru aroma sa.

 

< înapoi