Miere de salcam

Miere de salcam - STOC EPUIZAT

Mierea de salcam, spre deosebire de celelalte sortimente de miere de albine, este un tonic general continand aproximativ 435 de elemente, printre care vitaminele B1, B2, B6, B12, compusi aromatici si ai azotului, dar si acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic).

Gustul placut, dulce, mirosul specific, dar nu foarte pronuntat de salcam, precum si culoarea galben pai confera mierii de salcam acea unicitate si popularitate in randul tipurilor de miere naturala. Acest tip de miere ecologica este asimilata foarte usor de organism oferindu-i energie, dar si substante bioactive si nutritive.  

Mierea de salcam este monoflora, ceea ce inseamna ca, in marea majoritate, este produsa din nectarul cules de albine de la o singura floare, si anume, floarea de salcam.

MOMENTAN NU MAI AVEM PE STOC ACEST SORTIMENT DE MIERE! 

Åžtiati ca…

  • Mierea de salcam calmeaza tusea, este antiseptica si se foloseste în tratamentul asteniei si nevrozelor
  • Mierea de salcam diminueaza aciditatea gastrica, calmand asa-zisele “arsuri” si este, de asemenea, recomandata in tratamentul ulcerului, alaturi de un regim alimentar adecvat
  • Mierea de salcam are pH-ul 4, acest pH mai acid impiedicand dezvoltarea multor tipuri de bacterii in miere
  • Mierea de salcam se cristalizeaza foarte incet spre deosebire de celelalte tipuri de miere de albine, procesul de cristalizare durand chiar si un an jumate - doi ani
  • Un miros pronuntat de salcam este un semn al falsificarii mierii prin introducerea unei infuzii de flori de salcam

 STOC EPUIZAT!

Incearca si...

Mierea poliflora - cea mai cunoscuta dintre toate tipurile de miere naturala, fiind, potrivit specialistilor, net superioara mierilor monoflore. Comanda acum si convinge-te de calitatea mierii poliflore!

Mierea de tei este, din punct de vedere terapeutic, mult mai eficienta decat cea de salcam, chiar daca aceasta din urma este mai fina ca si gust.

Cauti un remediu natural pentru afectiuni cardiace sau respiratorii? Incearca mierea de rapita pentru numai 25 RON/ Kg. Comanda acum!

Un sortiment de miere puternic energizanta este mierea de floarea soarelui, care pe langa dulceata specifica si mirosul placut, mai are ca si proprietate unica un continut de lecitina pura, care ajuta in dezvoltarea intelectului si intarirea memoriei.

Fagure cu miere - foarte apreciat pentru gustul racoritor si aromat.

Daca vrei sa prinzi energie de dimineata, incepe fiecare zi cu o lingura de catina in miere. Este un produs tonifiant care te ajuta sa faci fata mai usor provocarilor de la birou.

Miez de nuca in miere - o delicatesa foarte cautata de consumatori in special pentru gustul sau placut si pentru aroma sa.

 

< înapoi