Fagure cu miere

Fagure cu miere

Absenta contactului cu mediul extern face ca mierea in fagure sa fie de o calitate deosebita.

Atat fagurii cat si capacele obtinute la extragerea mierii prin descapacirea fagurilor constituie un excelent tratament pentru tulburarile aparatului respirator. Fagurii cu miere, ca si capacele se sug prin mestecare ajutand, in special, mucoasei aparatului respirator. Ceara ramasa dupa mestecare se poate inghiti sau arunca.

In medicina populara, fagurele este folosit ca agent desensibilizator, rezultatele obtinute demonstrand actiunea antialergica.

Stiati ca…

  • Fagurii cu miere au o eficacitate mare  in cazurile grele de schizofrenie, folositi ca si tratament adjuvant, avand rol puternic de sustinere mentala
  • Ceara din fagurele de miere contine vitamina A-retinol, care ajuta la buna functionare a organelor vizuale, prin procesul de masticatie aceasta intrand in organismul omului
  • Mestecand fagure de miere realizati, de asemenea, o curatare si dezinfectie a dintilor

STOC EPUIZAT!

Incearca si...

Mierea de salcam - cea mai apreciata si cautata dintre toate tipurile de miere, care se distinge in principal prin gustul placut, dulce, mirosul specific, dar nu foarte pronuntat de salcam, precum si culoarea galben pai.

Mierea poliflora - cea mai cunoscuta dintre toate tipurile de miere naturala, fiind, potrivit specialistilor, net superioara mierilor monoflore. Comanda acum si convinge-te de calitatea mierii poliflore!

Mierea de tei este, din punct de vedere terapeutic, mult mai eficienta decat cea de salcam, chiar daca aceasta din urma este mai fina ca si gust.

Cauti un remediu natural pentru afectiuni cardiace sau respiratorii? Incearca mierea de rapita pentru numai 25 RON/ Kg. Comanda acum!

Un sortiment de miere puternic energizanta este mierea de floarea soarelui, care pe langa dulceata specifica si mirosul placut, mai are ca si proprietate unica un continut de lecitina pura, care ajuta in dezvoltarea intelectului si intarirea memoriei.

Daca vrei sa prinzi energie de dimineata, incepe fiecare zi cu o lingura de catina in miere. Este un produs tonifiant care te ajuta sa faci fata mai usor provocarilor de la birou.

Miez de nuca in miere - o delicatesa foarte cautata de consumatori in special pentru gustul sau placut si pentru aroma sa.

 

< înapoi