Acasa

Diferite sortimente de miere de albine - 100% natural. COMANDA ACUM!!!

Cine suntem?

Beneficiind de o experienta in apicultura de peste 20 de ani, venim in intampinarea clientilor nostri cu o gama larga de produse apicole printre care miere de salcam, miere poliflora, miere de floarea soarelui, miere de tei, miere de rapita, fagure cu miere, catina in miere de salcam, miez de nuca in miere sau propolis.

Te invitam sa descoperi povestea noastra, aventurile noastre in pastoral si detaliile sortimentelor de miere naturala pe care le producem si le comercializăm în paginile acestui site.

 
Acasa Sidebar

Cum comand?

Comanda miere ecologica prin click pe una din imaginile produselor de mai sus sau prin accesarea paginilor de miere bio din sectiunea Miere de albine. Comanda se plaseaza prin completarea fomularului de la pagina de Contact.

Comanda minima este de 50 RON. Toate preturile includ TVA. Livrarea se face prin distributie directa in Bucuresti si zonele limitrofe sau in judetul Arges, iar in celelalte zone se face prin curier sau posta. Plata se face la livrare! Atat mierea bio, cat si fagurii se livreaza la borcan de 720 ml (pentru comenzi de 1 Kg) sau la borcan de 370 ml (pentru comenzi de 500g).